Είναι κατάλληλος για εσάς ένας προπονητής για επιχειρηματίες;

0
Είναι κατάλληλος για εσάς ένας προπονητής για επιχειρηματίες;

Υπάρχουν περίπου 31 εκατομμύρια επιχειρηματίες στις Ηνωμένες Πολιτείες από το 2022 και μερικοί Το 50% αυτών των επιχειρήσεων θα αποτύχει μέσα στα πρώτα πέντε χρόνια.

Για να πετύχει ένας επιχειρηματίας, χρειάζεται τη σωστή νοοτροπία, τις δεξιότητες και την ικανότητα να εκτελέσει τις ιδέες του. Η πρόκληση είναι ότι οι δεξιότητες και η εμπειρία μπορούν να σας πάνε μέχρι τώρα. Εκεί είναι που ένας προπονητής για επιχειρηματίες μπορεί να καλύψει το χάσμα και να διευρύνει την ικανότητά σας να οδηγείτε την εταιρεία σας πέρα ​​από τα σημερινά της όρια.

Όταν άφησα την εταιρική μου δουλειά για να ξεκινήσω τη δική μου εκδοτική εταιρεία, νόμιζα ότι είχα όλα όσα χρειαζόμουν για να πετύχω.

  • Ήμουν σκληρά εργαζόμενος.
  • Είχα διασυνδέσεις στον κλάδο.
  • Ήξερα μερικούς φανταστικούς συγγραφείς.
  • Και είχα μια υπέροχη ιδέα.

Νόμιζα ότι αυτό ήταν το μόνο που χρειαζόμασταν. Εκανα λάθος.

Αν και πήγαμε από 0 σε 5 εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα, κάναμε κάποιες κακές κινήσεις που κατέληξαν να βυθίσουν την εταιρεία. Καταλήξαμε με ένα άδειο γραφείο, μια άδεια αποθήκη και την αίσθηση ότι όλα θα μπορούσαν να είχαν αποτραπεί.

Όλοι έχουμε τυφλά σημεία. Παρόλο που ο επιχειρηματικός μου συνεργάτης και εγώ ήμασταν έμπειροι στον κλάδο, παραλείψαμε ορισμένα κρίσιμα στοιχεία που ένας ξένος θα μπορούσε εύκολα να εντοπίσει.

Αυτό είναι το όφελος της συνεργασίας με έναν προπονητή.

Πώς βοηθά ένας προπονητής τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων;

ΕΝΑ προπονητής επιχειρήσεων προσφέρει υποστήριξη, καθοδήγηση και υπευθυνότητα για να σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας και να βελτιώσετε την επιτυχία σας. Τυποποιημένα πράγματα όσον αφορά την προπονητική. Η διαφορά έγκειται στο ποιον εξυπηρετούν.

Οι προπονητές που εργάζονται αυστηρά με επιχειρηματίες βλέπουν τις ίδιες προκλήσεις επανειλημμένα σε ένα φάσμα βιομηχανιών. Εκτίθενται σε διαφορετικές ιδέες και λύσεις—πολύ περισσότερες από αυτές που θα μπορούσατε να δείτε ποτέ στην επιχείρησή σας και στον κλάδο σας. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ανακαλύψεις που όχι μόνο λύνουν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζετε, αλλά μπορεί επίσης να πυροδοτήσουν ιδέες που οδηγούν σε ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα καθώς δοκιμάζετε νέες στρατηγικές στην αγορά σας. Αυτά που μπορεί να είναι παλιά νέα σε έναν κλάδο μπορεί να φέρουν επανάσταση σε έναν άλλο.

Επωφεληθείτε επίσης από ένα τρίτο μέρος του οποίου το μέλλον δεν συνδέεται με την επιτυχία ή την αποτυχία της εταιρείας σας.

Σκεφτείτε τη διαφορά μεταξύ ενός επιχειρηματικού προπονητή και ενός μέλους της ηγετικής σας ομάδας. Ένας προπονητής ενδιαφέρεται μόνο για την ανάπτυξη και την επιτυχία σας. Δεν έχουν άλλη ατζέντα. Μπορείτε να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις σας μέσω αυτών με πλήρη σιγουριά ότι οι σκέψεις και οι γνώσεις τους προέρχονται από έναν τόπο υπηρεσίας. Εάν κατεβάζατε τους φόβους, τις προκλήσεις και τους στόχους σας σε ένα μέλος της ηγετικής σας ομάδας, θα λάμβανε αυτές τις πληροφορίες μέσω ενός φίλτρου. Έχουν τους δικούς τους στόχους και όνειρα σχετικά με την καριέρα τους. Οι προκλήσεις σας θα μπορούσαν να τους τρομάξουν. Οι στόχοι σας μπορεί να τους απειλήσουν. Ακόμα κι αν προσπαθούν να προσφέρουν αμερόληπτες συμβουλές, οι σκέψεις τους θα είναι πάντα χρωματισμένες από τα ενδιαφέροντά τους.

Η πιο σημαντική επένδυση: Γιατί οι επιχειρηματίες προσλαμβάνουν προπονητές

Μια πρόσφατη έρευνα διαπίστωσε ότι 39% των CEOs χρησιμοποίησε εκτελεστικό προπονητή τους τελευταίους 12 μήνες. Ο αριθμός αυτός αυξήθηκε σημαντικά καθώς οι εταιρείες τους μεγάλωναν.

Ο μύθος ότι οι επιχειρηματίες πρέπει να κρατούν τα πάντα στους ώμους τους δεν είναι αληθινός ή δεν θα έπρεπε να ισχύει εάν θέλετε διαρκή επιτυχία.

Τα στελέχη και οι επιχειρηματίες κατανοούν τη σημασία της επένδυσης, γι‘ αυτό και τόσοι πολλοί επιλέγουν να συνεργαστούν με έναν προπονητή.

Γιατί είναι σημαντικό το Business Coaching

Όταν δουλεύεις με έναν επιχειρηματικό προπονητή, δεν είναι θεραπεία. Το Coaching είναι ένα πρόγραμμα σε βάθος που είναι προσαρμοσμένο για εσάς και την επιχείρησή σας για να σας βοηθήσει με τέσσερις βασικούς τρόπους:

1. Σε βοηθά να βρεις τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία σου.

Νωρίτερα, ανέφερα πώς τα τυφλά σημεία οδήγησαν σε ένα καταστροφικό τέλος. Ένα από τα πιο σημαντικά οφέλη του business coaching είναι ότι ο προπονητής σας μπορεί να αντανακλά έναν καθρέφτη πίσω σας, βοηθώντας σας να ανακαλύψετε δυνατά σημεία, αδυναμίες και τυφλά σημεία για να μεγιστοποιήσετε αυτό που κάνετε καλά και να προστατεύσετε από κινδύνους που ζουν ακριβώς κάτω από τη μύτη σας.

2. Παρέχει αντικειμενική λογοδοσία.

Το να έχετε κάποιον να σας καθιστά υπεύθυνο για την επίτευξη των στόχων και των δεσμεύσεών σας είναι ζωτικής σημασίας για την κλιμάκωση της επιχείρησής σας και την ανάπτυξη των δεξιοτήτων σας ως ηγέτης. Αυτό είναι δύσκολο να το κάνετε μόνοι σας. Η συνεργασία με έναν προπονητή θα σας κρατήσει σε καλό δρόμο και θα εξασφαλίσει ότι θα σημειώσετε σταθερή πρόοδο προς τους στόχους σας.

3. Προωθεί την προσωπική ανάπτυξη.

Η ανάπτυξη ως ηγέτης έχει απεριόριστη απόδοση επένδυσης (ROI) και εξυπηρετεί την προσωπική σας ζωή και την επιχείρησή σας. Είτε αυτό σας μεταμορφώνει νοοτροπίααναπτύσσοντας συγκεκριμένες δεξιότητες ή αναπτύσσοντας στρατηγικές που σας βοηθούν να οδηγείτε την ομάδα σας πιο αποτελεσματικά, ένας προπονητής μπορεί να είναι ο οδηγός που θα σας βοηθήσει να γίνετε το είδος του ηγέτη που μπορεί να πλοηγηθεί στην εταιρεία σας στα ορόσημα που έχετε σχεδιάσει.

4. Επεκτείνεται πέρα ​​από την εμπειρία σας.

Επειδή οι προπονητές συνεργάζονται με επιχειρηματίες σε μια μυριάδα βιομηχανιών, θα αξιοποιήσετε μεθόδους, στρατηγικές και τακτικές στις οποίες δεν θα είχατε ποτέ πρόσβαση με τη δική σας περιορισμένη εμπειρία. Θα έχετε πρόσβαση στις εμπειρίες, τις βέλτιστες πρακτικές και τις γνώσεις δεκάδων (ή εκατοντάδων) ιδιοκτητών επιχειρήσεων σε κλάδους εκτός της δικής σας. Ο αντίκτυπος αυτών των νέων ιδεών μπορεί να είναι αξιοσημείωτος.

Είναι ένας Business Coach κατάλληλος για εσάς;

Εάν αισθάνεστε κολλημένοι στην επιχείρησή σας ή δεν είστε σίγουροι πώς να προχωρήσετε, αξίζει να σκεφτείτε να συνεργαστείτε με έναν προπονητή για να παράσχετε την υποστήριξη και την καθοδήγηση που χρειάζεστε για να φτάσετε στα επόμενα ορόσημα της επιχείρησής σας.

Ακολουθούν ορισμένες ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε στον εαυτό σας για να διαπιστώσετε εάν ένας προπονητής είναι κατάλληλος για εσάς:

Η επιχείρησή μου αναπτύσσεται ή καταρρέει;

Είναι η επιχείρησή σας εκεί που πρέπει να είναι; Είστε συγκλονισμένοι εσείς και η ομάδα σας, χάνετε στόχους, χάνετε πωλήσεις ή δεν αναπτύσσεστε αρκετά γρήγορα;

Έχω τις δεξιότητες και την εμπειρία για να οδηγήσω την εταιρεία μου στο επόμενο ορόσημό της;

Έχετε αυτό που χρειάζεστε ως ηγέτης για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας; Εάν ναι, έχετε την πειθαρχία να θεωρήσετε τον εαυτό σας υπεύθυνο για τις ενέργειες που πρέπει να κάνετε για να προχωρήσετε την εταιρεία σας; Εάν όχι, θα μπορούσε η διορατικότητα, η εμπειρία και η υπευθυνότητα ενός προπονητή να είναι το κλειδί;

Εκπληρώνω τους στόχους μου (και φτάνω αρκετά γρήγορα εκεί);

Μπορούμε μόνο να μάθουμε και να βιώσουμε τόσα πολλά. Όταν εργάζεστε με έναν προπονητή, επωφελείστε από αυτό το άτομο που συνεργάζεται με πολλούς άλλους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων καθώς αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα. Έχουν δει μοναδικές και δημιουργικές λύσεις που μπορεί να μην σκεφτείτε ποτέ. Η εμπειρία τους μπορεί να ανοίξει το δρόμο για την ταχύτερη επίτευξη των στόχων σας.

(Εάν είστε περίεργοι πώς να βρείτε έναν επιχειρηματικό προπονητή και να συνεργαστείτε μαζί του για να επιταχύνετε την επιτυχία της επιχείρησής σας, Αυτό είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε.)

Αποφασίζοντας εάν ένας Business Coach είναι το επόμενο καλύτερο βήμα

Δεν δημιουργούνται όλοι οι προπονητές ίσοι, επομένως τα χιλιόμετρα μπορεί να διαφέρουν. Αλλά αν είστε επιχειρηματίας που σκέφτεται να χρησιμοποιήσετε έναν προπονητή, είναι σημαντικό να δείτε τα αποτελέσματα που έχουν οι πελάτες ενός προπονητή.

Για παράδειγμα, το BusinessAccelerator μας® Το πρόγραμμα καθοδήγησης έχει δει τα ακόλουθα, με βάση την αυτοαναφορά:

  • Το 67% των πελατών ιδιοκτητών μικρών επιχειρήσεων αναφέρει αυξημένα έσοδα κατά το πρώτο έτος
  • Μειώθηκε κατά 64% ο κύκλος εργασιών των εργαζομένων
  • Το 66% έκανε μια επιπλέον εβδομάδα διακοπές
  • Οι πελάτες συνολικά εργάζονταν κατά μέσο όρο 11 λιγότερες ώρες κάθε εβδομάδα

Το Coaching μπορεί να βοηθήσει τους επιχειρηματίες να εξελιχθούν ως ηγέτες, να αποκτήσουν πλεονέκτημα στην αγορά τους και τελικά να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά.

Εάν είστε περίεργοι και θέλετε να εξερευνήσετε εάν το business coaching είναι κατάλληλο για εσάς, προσφέρουμε στους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων ένα δωρεάν Call Business Growth Coaching. Κατά τη διάρκεια του χρόνου μας μαζί, θα βοηθήσουμε να εντοπίσουμε τα εμπόδια σας, να αποκτήσουμε σαφήνεια γύρω από τους στόχους σας και να καταλήξουμε στα επόμενα καλύτερα βήματα για εσάς και την εταιρεία σας.

Κάντε κλικ παρακάτω για να ξεκινήσετε.

Αποκάλυψη σύνδεσης υλικού: Μερικοί από τους συνδέσμους στην παραπάνω ανάρτηση είναι „συνδέσμοι θυγατρικών“. Αυτό σημαίνει ότι εάν κάνετε κλικ στον σύνδεσμο και αγοράσετε το αντικείμενο, θα λάβουμε μια προμήθεια θυγατρικών. Ανεξάρτητα από αυτό, προτείνουμε μόνο προϊόντα ή υπηρεσίες που χρησιμοποιούμε και πιστεύουμε ότι θα προσθέσουν αξία στους αναγνώστες μας. Το αποκαλύπτουμε αυτό σύμφωνα με το 16 CFR της Ομοσπονδιακής Επιτροπής Εμπορίου, Μέρος 255: «Οδηγοί σχετικά με τη χρήση εγκρίσεων και μαρτυριών στη διαφήμιση.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar