Ο πιο δυνατός καφές για να σας κρατήσει ξύπνιους ως εργαζόμενη μαμά

0

Μέσα: Ποιος καφές είναι καλύτερος για να σας κρατήσει ξύπνιους; Διαβάστε για τον καλύτερο καφέ για να μείνετε ξύπνιοι σε αυτό το άρθρο.

3 είδη καφέ που θα σας βοηθήσουν να μείνετε ξύπνιοι ως εργαζόμενη μαμά

guestpost

Για πολυάσχολες μαμάδες, ο καφές είναι ο πρωινός σωτήρας. Πολλοί από εμάς δεν μπορούμε καν να σκεφτούμε να ξεκινήσουμε τη μέρα μας χωρίς να καταναλώσουμε λίγη καφεΐνη. Μπορεί να μην έχετε κοιμηθεί αρκετά λόγω της ατελείωτης λίστας υποχρεώσεων, του μωρού που σας κρατούσε ξύπνιους όλη τη νύχτα ή μπορεί να ξυπνάτε νωρίς για να ετοιμάσετε τα παιδιά για το σχολείο. Όλα αυτά μπορεί να σε εξαντλήσουν.

Η εξάντληση είναι στην πραγματικότητα μια φυσιολογική πτυχή του τη ζωή της εργαζόμενης μαμάς. Πολλοί από εμάς ανυπομονούμε να πιούμε καφέ λόγω του μοναδικού αρώματος, της γεύσης και του ήχου της παρασκευής του. Έχει επίσης μερικά απίστευτα οφέλη για την υγεία, που μπορεί να σας εκπλήξουν. Αναζητάτε τον πιο δυνατό καφέ για εργαζόμενες μαμάδες; Σας καλύψαμε!

3 είδη καφέ που θα σας βοηθήσουν να μείνετε ξύπνιοι ως εργαζόμενη μαμά

Σύντομη απάντηση: Ένα σφηνάκι εσπρέσο θα σας δώσει την περισσότερη ενέργεια και θα σας βοηθήσει να μείνετε ξύπνιοι. Για πιο δυνατό χτύπημα καφεΐνης και περισσότερη ενέργεια, μπορείτε πάντα να διπλασιάσετε τη βολή.

Ποιο είναι το καλύτερο είδος καφέ για να σας κρατήσει ξύπνιους;

#1: Εσπρέσο

Ο εσπρέσο είναι ο ιδανικός τύπος καφέ αν θέλετε να μείνετε ξύπνιος μέχρι αργά.

Καφές από το μπακάλικο θα κάνει. Ωστόσο, μια ουγγιά εσπρέσο έχει 45-75 mg καφεΐνης, σε σύγκριση με 20 mg σε μια ουγγιά καφέ σταγόνας. Η ενίσχυση της καφεΐνης αυξάνεται με την ποσότητα που καταναλώνεται. Τα αποτελέσματα θα αυξηθούν επίσης αν πάρετε πολλές λήψεις εσπρέσο.

Ο εσπρέσο μπορεί να αραιωθεί με νερό για να μειώσει την έντονη γεύση του, αν δεν μπορείτε να ανεχτείτε την έντονη γεύση του. Επιπλέον, ένας εσπρέσο γίνεται αμερικάνικο όταν προστίθεται νερό.

Το Macchiato και ο Cappuccino είναι επίσης ποτά με βάση τον εσπρέσο που απολαμβάνετε καλύτερα το πρωί μετά το ξύπνημα, επειδή πιστεύεται ότι είναι βαριά ποτά που μπορούν να σας κρατήσουν χορτάτους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Η περιεκτικότητα σε καφεΐνη αυτών των παραλλαγών εσπρέσο είναι η ίδια. Η μόνη διάκριση είναι η προσθήκη γάλακτος, το οποίο αυξάνει την περιεκτικότητα σε θερμίδες και λιπαρά του ροφήματος σας.

Εάν πίνετε τακτικά εσπρέσο, αλλά διαπιστώνετε ότι ένα σφηνάκι δεν σας δίνει τη μέγιστη ώθηση ενέργειας και εγρήγορσης, δοκιμάστε να τον αυξήσετε ή να πιείτε δύο σφηνάκια, ειδικά αν πρέπει να μείνετε ξύπνιος μέχρι αργά.

γυναίκα που πίνει καφέ για να τη βοηθήσει να μείνει ξύπνια

#2: Κανονικός καφές

Ανάλογα με τον τύπο των κόκκων καφέ που χρησιμοποιούνται, τον βαθμό καβουρδίσματος και την ποσότητα καφέ που πίνετε, ένα κανονικό φλιτζάνι καφέ περιέχει μεταξύ 70 και 140 χιλιοστόγραμμα καφεΐνης.

Ο συνηθέστερος τύπος κανονικού καφέ που καταναλώνεται είναι ο καφές φίλτρου. Μπορείτε να προσθέσετε γάλα, κάρδαμο, κανέλα ή οποιοδήποτε άλλο άρωμα για να το κάνετε πιο δυναμωτικό και νόστιμο.

Επιλέξτε κόκκους Arabica για ένα πιο δυνατό, πιο γευστικό φλιτζάνι καφέ. Πηγαίνετε για τη Robusta, η οποία έχει διπλάσια ποσότητα καφεΐνης από την Arabica, εάν χρειάζεστε απλώς μια επιπλέον ώθηση για να μείνετε ξύπνιοι.

#3: Στιγμιαίος Καφές

Συνήθως, ο στιγμιαίος καφές παρασκευάζεται, ξηραίνεται και στη συνέχεια αλέθεται σε κόκκους.

Αντί να χρειάζεται να φτιάχνετε καφέ κάθε φορά, απλώς ρίξτε ζεστό νερό πάνω του και θα είναι έτοιμος όποτε τον θέλετε. Γαλακτοκομικά και ζάχαρη μπορούν επίσης να προστεθούν στη γεύση, αλλά είναι προτιμότερο να παραλείψετε τη ζάχαρη ή οποιοδήποτε άλλο πρόσθετο γλυκό για να αποφύγετε τυχόν αρνητικές επιπτώσεις.

Όταν αισθάνεστε κουρασμένοι, ο στιγμιαίος καφές σας δίνει μια ώθηση ενέργειας και σας κρατά σε εγρήγορση.

Ωστόσο, περιέχει λίγο λιγότερη καφεΐνη από τον κανονικό καφέ. Ένα κουταλάκι του γλυκού σκόνη στιγμιαίου καφέ περιέχει μεταξύ 30 και 90 mg καφεΐνης, ενώ ένα φλιτζάνι κανονικού καφέ έχει μεταξύ 70 και 140 mg.

ο καλύτερος καφές για να μείνεις ξύπνιος

Ποιες μάρκες καφέ να αγοράσω;

Υπάρχουν τόσες πολλές μάρκες καφέ εκεί έξω που διαφημίζονται ως «δυνατότερες». Ωστόσο, ποιο πρέπει να αγοράσετε; Ως εργαζόμενη μαμά, προτιμάτε να πάρετε μια τεκμηριωμένη απόφαση παρά να δοκιμάσετε τα πάντα μόνοι σας. Για να κάνουμε τη ζωή σας πιο εύκολη, έχουμε επιλέξει 3 επωνυμίες που πιστεύουμε ότι θα εξυπηρετήσουν τον σκοπό. Επιλέξτε κατά την κρίση σας.

#1: Ευχή θανάτου | Ο Πιο Δυνατός του Κόσμου

Αυτός είναι ο «Πιο δυνατός καφές στον κόσμο», ισχυρίζεται ο παραγωγός. Η εστίαση αυτού του προϊόντος είναι στη δύναμη και τα υψηλά επίπεδα καφεΐνης. Το Death Wish κάνει τα μαγικά του συνδυάζοντας την προαναφερθείσα ένταση που προκαλεί η καφεΐνη με μια γεύση που είναι σωστά πικρή και μυώδης.

Λόγω της γνήσιας ενεργειακής ώθησης που παρέχει καθώς και των συγκρατημένων γεύσεων κερασιού, σοκολάτας και αμυγδάλου, αυτό το προϊόν αφήνει κάθε καταναλωτή ευχαριστημένο.

Το πιο σημαντικό είναι ότι είναι απολύτως φυσικό. Εφόσον το Death Wish δεν χρησιμοποιεί τεχνητές γεύσεις, γλυκαντικά ή αρώματα, ξέρετε πάντα τι παίρνετε σε κάθε φλιτζάνι υπέροχο υγρό.

Παίρνω Καφές Ευχής Θανάτου

#2: Napalm Extra Dark Roast

Η περιγραφή του ναπάλμ είναι «Extra Dark. Extra Bold. Εξαιρετικά Δυνατό.“ Αυτό ουσιαστικά τα λέει όλα.

Επειδή οι περισσότεροι εξαιρετικά δυνατοί καφέδες παρασκευάζονται από ένα μείγμα κόκκων Arabica και Robusta, ο καφές ναπάλμ είναι μια από τις λίγες εναλλακτικές λύσεις στο παιχνίδι δυνατού καφέ που παρασκευάζεται αποκλειστικά από κόκκους Arabica.

Το Extra Dark Roast του Napalm είναι ένα ευρέως διαθέσιμο ρόφημα με υψηλή περιεκτικότητα σε καφεΐνη. Η γήινη γεύση και το βουητό σίγουρα μιλάνε από μόνα τους με αυτό.

Για να σας εγγυάται συνεχώς μια μαύρη, γεμάτη κούπα απόλαυσης με καφεΐνη, τα premium φασόλια επιλέγονται με εξειδίκευση στο χέρι και ψήνονται με ακρίβεια.

Αυτό το προϊόν ψήθηκε στις ΗΠΑ σε περιορισμένες παρτίδες. Οι μικρότερες παρτίδες είναι πιο απλές στην παρακολούθηση και, ως εκ τούτου, είναι πολύ υψηλότερης ποιότητας.

Πάρτε Napalm Coffee Dark Roast Ground Coffee

#3: Καφές σοκ

Η εύρεση της ιδανικής αναλογίας γεύσης προς περιεκτικότητα σε καφεΐνη ήταν ο κύριος στόχος αυτού του προϊόντος. Αυτός ο εντελώς φυσικός καφές δεν περιέχει πρόσθετα, αλλά εξακολουθεί να έχει υπέροχη γεύση και έχει μια ισχυρή καφεΐνη που θα σας κρατήσει ξύπνιους όλη τη νύχτα.

Η έμφαση στην ισορροπία ξεχωρίζει πάνω από οτιδήποτε άλλο. Μια τέλεια ποσότητα punch συνδυάζεται με νότες σοκολάτας. Είναι ασφαλές να δηλώσετε ότι αυτός είναι ο πιο προειδοποιητικός καφές που δεν είναι πολύ κακός για την υγεία σας (και το πεπτικό σας σύστημα).

Αποκτήστε το Shock Coffee Ground, τον πιο ισχυρό και φυσικό καφέ με καφεΐνη.

Καφές για να σε βοηθήσει να μείνεις ξύπνιος

συμπέρασμα

Μπορείτε να μείνετε ξύπνιοι με οποιονδήποτε καφέ με καφεΐνη, αλλά οι σφηνάκια εσπρέσο είναι τα καλύτερα κατά τη γνώμη μου. Εάν έχετε ήδη έλλειψη ύπνου, η καφεΐνη θα αυξήσει μόνο προσωρινά την εγρήγορση. καθώς τα αποτελέσματα εξαφανίζονται, θα ξανανιώσετε υπνηλία.

Ωστόσο, πρέπει να αναφέρουμε ότι η υπερβολική κατανάλωση καφεΐνης έχει αρνητικές παρενέργειες. Το κλειδί για να απολαμβάνετε τα οφέλη της καφεΐνης για την υγεία ενώ αποφεύγετε τις αρνητικές επιπτώσεις της στην υγεία σας είναι το μέτρο, όπως συμβαίνει με οτιδήποτε άλλο στη ζωή.

Αποκτήστε το Master Agenda σας τώρα!

Εγγραφείτε στη λίστα email της φυλής και θα σας στείλουμε αμέσως αυτό το βιβλίο εργασίας Master Agenda!

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar