Πώς να ξεκινήσετε μια επιχείρηση από το σπίτι: Ένας οδηγός για μαμάδες

0
Πώς να ξεκινήσετε μια επιχείρηση από το σπίτι: Ένας οδηγός για μαμάδες

guestpost

Είτε είστε εργαζόμενη μαμά που θέλει να ξεφύγει από τη ζωή του γραφείου είτε μια μαμά που μένει στο σπίτι που θέλει να την ξεκινήσει πλαϊνή φασαρία, η έναρξη μιας επιχείρησης από το σπίτι μπορεί να σας δώσει την ελευθερία και την ευελιξία που αναζητάτε. Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Παρακάτω, θα καλύψουμε ορισμένα από τα οφέλη και τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να ξεκινήσετε μια επιχείρηση από το σπίτι.

Πώς να ξεκινήσετε μια επιχείρηση από το σπίτι: Ένας οδηγός για μαμάδες

Οφέλη από την έναρξη μιας επιχείρησης στο σπίτι

Το να ξεκινήσετε μια επιχείρηση από το σπίτι ενώ διατηρείτε ένα νοικοκυριό μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά αξίζει τον κόπο. Εδώ είναι μερικά μόνο από τα πολλά οφέλη του να ξεκινήσετε μια επιχείρηση από το σπίτι ως μαμά.

Πιο ευέλικτο ωράριο και πρόγραμμα:

Όταν εργάζεστε από το σπίτι και είστε αυτοαπασχολούμενοι, έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε το δικό σας πρόγραμμα.

Δυνατότητα να περνάτε περισσότερο χρόνο με την οικογένεια:

Ένα πιο ευέλικτο πρόγραμμα σημαίνει περισσότερο χρόνο για να περάσετε με τα παιδιά σας.

Εξοικονομήστε χρήματα στη φροντίδα των παιδιών:

Περισσότερος χρόνος στο σπίτι μπορεί επίσης να σημαίνει ότι μπορείτε να μειώσετε τα έξοδα για τη φροντίδα των παιδιών, εάν το επιλέξετε.

Αυξημένη αίσθηση σκοπού:

Πολλές εργαζόμενες μαμάδες θέλουν την ελευθερία να είναι το αφεντικό του εαυτού τους και να κάνουν κάτι για το οποίο τους αρέσει. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αυξημένη αίσθηση σκοπού και αυτοεκτίμησης.

Δυνατότητα διατήρησης ή αύξησης εισοδήματος:

Το καλύτερο μέρος είναι ότι μπορείτε ακόμα να έχετε την ευελιξία να μένετε σπίτι διατηρώντας (ή ίσως ακόμη και αυξάνοντας) το εισόδημά σας.

8 βήματα για να ξεκινήσετε μια επιχείρηση από το σπίτι

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση; Δείτε το infographic και περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα βήματα για έναρξη μιας επιχείρησης από το σπίτι παρακάτω.

πώς να ξεκινήσετε μια επιχείρηση από το σπίτι γραφικό

 1. Επιλέξτε την επιχειρηματική σας ιδέα

Πρώτα πράγματα πρώτα, πρέπει να επιλέξετε την επιχειρηματική σας ιδέα. Μπορεί να το έχετε ήδη υπόψη σας, αλλά αν δεν σκέφτεστε τα εξής:

 • Πώς μπορείτε να μετατρέψετε τα πάθη σας σε επιχείρηση;
 • Σε ποιο είδος επιχείρησης βλέπετε ότι είστε επιτυχημένοι;
 • Θα μπορέσετε να διευθύνετε με επιτυχία την επιχείρησή σας από το σπίτι;

Η απάντηση σε αυτές τις απλές ερωτήσεις θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα τι είδους επιχείρηση είστε σίγουροι ότι τρέχετε από το σπίτι.

 1. Δημιουργήστε ένα επιχειρηματικό σχέδιο

Το επόμενο βήμα είναι η δημιουργία ενός επιχειρηματικού σχεδίου. Εδώ θα γίνετε πιο συγκεκριμένοι και θα ακονίσετε τον τρόπο με τον οποίο θα αναπτύξετε την επιχείρησή σας, τον τρόπο χρηματοδότησης της επιχείρησής σας και τυχόν κενά που μπορείτε να καλύψετε στον κλάδο σας.

Τα κύρια συστατικά ενός σταθερού επιχειρηματικού σχεδίου περιλαμβάνουν:

 • Εκτελεστική περίληψη
 • Επισκόπηση της επιχείρησής σας
 • Ανάλυση αγοράς και ανταγωνιστών
 • Περιγραφή των προϊόντων ή/και των υπηρεσιών σας
 • Το σχέδιο σήμανσής σας
 • Οι οικονομικές σας προβλέψεις
 1. Επιλέξτε το όνομα της επιχείρησής σας

Η επιλογή της επωνυμίας της επιχείρησής σας μπορεί να πάρει κάποιο χρόνο, αλλά θα σας έρθει. Θέλετε να επιλέξετε ένα όνομα που να μιλάει για το τι κάνει η επιχείρησή σας και ποια είναι η επωνυμία σας, αλλά και ένα όνομα που θα μείνει αξέχαστο στους πελάτες-στόχους σας. Βεβαιωθείτε ότι είναι εύκολο να το θυμάστε, δεν έχει ήδη ληφθεί στην πόλη της επιχείρησής σας και σε άλλες πολιτείες, εάν σκοπεύετε να επεκταθείτε. Θέλετε επίσης να βεβαιωθείτε ότι το όνομα δεν είναι εμπορικό σήμα.

 1. Αποφασίστε τη δομή της επιχείρησής σας

Υπάρχουν τέσσερις τύποι επιχειρηματικών δομών: ατομική επιχείρηση, ομόρρυθμη εταιρεία, εταιρεία περιορισμένης ευθύνης (Ε.Π.Ε.)και C εταιρεία.

Το καθένα έχει τα δικά του πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, επομένως φροντίστε να κάνετε την έρευνά σας ή να συμβουλευτείτε έναν δικηγόρο για να βεβαιωθείτε ότι επιλέγετε τη σωστή δομή για την επιχείρησή σας.

 1. Καταχωρίστε την επιχείρησή σας

Εάν αποφασίσετε να δημιουργήσετε μια εταιρεία LLC ή C, θα πρέπει να εγγράψετε την επιχείρησή σας στην πολιτεία σας. Θα θελήσετε να επικοινωνήσετε με το γραφείο επιχειρήσεων της πολιτείας σας για να προσδιορίσετε τη διαδικασία και να κάνετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορεί να έχετε.

Ανεξάρτητα από την επιχειρηματική δομή με την οποία πήγατε, η λήψη ενός αριθμού αναγνώρισης υπαλλήλου (EIN) από την IRS μπορεί να είναι επωφελής, επειδή σας βοηθά να υποβάλετε φόρους επιχειρήσεων, να ανοίξετε μια επιχειρηματική γραμμή πίστωσης, να ξεκινήσετε έναν επιχειρηματικό τραπεζικό λογαριασμό και να προσλάβετε υπαλλήλους όταν έρχεται η ώρα.

 1. Πάρτε άδεια επιχείρησης

Για να κάνετε την επιχείρησή σας νόμιμη και για να προστατεύσετε την οικιακή σας επιχείρηση, θα χρειαστεί να αποκτήσετε επαγγελματική άδεια. Επιπλέον, ενδέχεται να υπάρχουν ορισμένες άδειες που θα θέλετε να λάβετε ανάλογα με τις οδηγίες της πολιτείας σας και τον τύπο της επιχείρησης που διευθύνετε. Για παράδειγμα, εάν πουλάτε αγαθά, πιθανότατα θα χρειαστεί να λάβετε μια άδεια πωλητή που σας επιτρέπει να συλλέγετε φόρο επί των πωλήσεων από πελάτες και να τους αναφέρετε για τους φόρους σας.

 1. Ανοίξτε έναν επιχειρηματικό τραπεζικό λογαριασμό

Το να έχετε τα χρήματά σας σε έναν λογαριασμό για την επιχείρησή σας στο σπίτι μπορεί να σας βοηθήσει να παραμείνετε οργανωμένοι και να διατηρήσετε τα χρήματα της επιχείρησής σας ξεχωριστά από τα προσωπικά σας μετρητά. Ένας επαγγελματικός τραπεζικός λογαριασμός μπορεί να σας βοηθήσει να λαμβάνετε πληρωμές από πελάτες, να διαχειρίζεστε το εισόδημα, να πληρώνετε προμηθευτές και υπαλλήλους και να διευκολύνει την υποβολή φορολογικών δηλώσεων.

 1. Διασκεδάστε με το γραφείο στο σπίτι σας

Μια οικιακή επιχείρηση δεν είναι πλήρης χωρίς ένα γραφείο στο σπίτι για να λειτουργήσει μέσα. Η ύπαρξη ενός αποκλειστικού γραφείου μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε την προσωπική σας ζωή από την επαγγελματική σας ζωή ξεχωριστά. Επενδύστε σε ποιοτικά αντικείμενα που θα διαρκέσουν λίγο και διακοσμήστε τον χώρο ώστε να υπάρχουν ελάχιστες περισπασμούς. Διασκεδάστε με αυτό και κάντε το ένα μέρος που θα ξυπνήσετε ενθουσιασμένοι για να περπατήσετε.

Το να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση συνοδεύεται από σκαμπανεβάσματα, αλλά για μητέρες που λαχταρούν οικονομική ελευθερία και ευκαμψίαη σκληρή δουλειά που καταβάλλετε για να ξεκινήσετε μια οικιακή επιχείρηση θα αξίζει τον κόπο.

Πάρτε το βιβλίο εργασίας προϋπολογισμού σας τώρα!

Εγγραφείτε στη λίστα email μου και θα σας στείλουμε αμέσως αυτό το βιβλίο εργασίας μηνιαίου προϋπολογισμού!

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar