Πώς να στρίψετε παντελόνια χωρίς ράψιμο

1
Πώς να στρίψετε παντελόνια χωρίς ράψιμο

Αν είσαι σαν εμένα, τότε κάποια στιγμή θα βρεθείς με ένα παντελόνι που πρέπει να είναι στριφωμένο και να μην φαίνεται ραπτομηχανή. Σήμερα, θα σας δείξω Πώς να στρίψετε παντελόνια χωρίς ράψιμο! Αν και μπορεί να φαίνεται εύκολη δουλειά, το να ξέρεις πώς να ράψεις ένα στρίφωμα στο παντελόνι μπορεί στην πραγματικότητα να είναι αρκετά δύσκολο αν δεν το έχεις ξανακάνει. Και αν δεν είστε πολύ ραπτικός, μπορεί να είναι απολύτως εκφοβιστικό. Θέλω να πω, τι γίνεται αν βγει στραβά ή το ύφασμα μαζεμένο, και μετά υπάρχει αυτό το περίεργο χτύπημα που φαίνεται ότι το παιδί σας (ή εσείς) έχει ένα επιπλέον γόνατο;! Και ας μην ξεκινήσουμε καν με το υπέρογκο κόστος του να βγάλεις μερικές ίντσες από τα παντελόνια σου. Θέλω να πω, εάν προσθέτετε 20 $ στο κόστος κάθε παντελονιού που αγοράζετε, το να βρείτε μια καλή προσφορά στο παντελόνι εργασίας σας μπορεί να μην αξίζει καν να το αγοράσετε από την αρχή! Λοιπόν, έχω καλά νέα: δεν χρειάζεται να ράβετε ή να πληρώνετε για αυτήν την ακριβή δουλειά! Αυτό το γρήγορο σεμινάριο είναι η δοκιμασμένη και αληθινή μέθοδος μου για να σας βοηθήσω να μάθετε πώς να μη ράβετε παντελόνια με στρίφωμα μέσα σε λίγα μόνο λεπτά.

Ειλικρινά, πιθανότατα θα σας πάρει περισσότερο χρόνο για να διαβάσετε τις οδηγίες από ό,τι για να κάνετε πραγματικά το στρίφωμα. Αυτή η μέθοδος όχι μόνο σας γλιτώνει από το άγχος του ραψίματος, αλλά εξοικονομεί επίσης χρόνο και χρήμα γιατί όχι μόνο θα παρακάμψετε το κόστος του στρίφωμα του παντελονιού σας, αλλά και δεν θα χρειαστεί να ξοδέψετε τα επιπλέον 30 λεπτά για να αποκτήσετε τοποθετείται στο ράφτη, οδηγώντας μπρος-πίσω, και πάνω-κάτω. Και μπορείτε να κάνετε αυτή τη μέθοδο πρακτικά „εν κινήσει“ πριν από την εργασία, εάν είναι απαραίτητο, είναι τόσο γρήγορη. Είναι ο τέλειος τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι θα δείχνετε πάντα γυαλιστερή. Σοβαρά, αν δεν ξέρετε να ράβετε, μην ανησυχείτε! Δείτε πώς να στρίψετε το παντελόνι σας χωρίς να χρειάζεται ράψιμο.

Πώς να στρίψετε παντελόνια χωρίς ράψιμο

Τι θα χρειαστείτε:

Για να αντιμετωπίσετε αυτό το στρίφωμα χωρίς ράψιμο, θα χρειαστείτε 1 παντελόνι που χρειάζεται στρίφωμα και Heat-n-Bond ή άλλη αυτοκόλλητη λωρίδα στρίφωμα. Μερικά πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου σχετικά με τη χρήση κολλητικής ταινίας, ωστόσο, δεν συνιστώνται για υλικά στεγνού καθαρισμού, αλλά μπορούν οπωσδήποτε να πλυθούν στο πλυντήριο, ώστε να μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σε οποιοδήποτε παντελόνι φιλικό στο πλυντήριο. Επιπλέον, εάν στριμώχνετε ολοκαίνουργια παντελόνια, θα πρέπει να τα προπλύνετε, χωρίς μαλακτικό, πριν εφαρμόσετε την κόλλα στρίφωμα.

Πώς να στρίψετε παντελόνια χωρίς ράψιμο

Το πρώτο βήμα για το πώς να στρίψετε ένα παντελόνι χωρίς ράψιμο είναι να πλύνετε, να στεγνώσετε και να σιδερώσετε το παντελόνι που θέλετε να στρίψετε. Αυτό το κάνει πιο εύκολο, αφού τα πατημένα παντελόνια διπλώνονται ευκολότερα. Φορέστε το παντελόνι στο άτομο που θα το φορέσει. Διπλώστε τη μανσέτα του παντελονιού προς τα πάνω μέσα στο μπατζάκι του παντελονιού στο σημείο που θέλετε να είναι το στρίφωμα.

Σημαδέψτε το στρίφωμα που διπλώσατε καρφιτσώνοντάς το στη θέση του στο μπροστινό και πίσω μέρος του ποδιού και στις δύο πλευρές. Αφαιρέστε προσεκτικά το παντελόνι από το άτομο, προσέχοντας να μην το κολλήσετε με τις καρφίτσες. Εάν είστε το άτομο για το οποίο πρέπει να προσαρμοστεί το στρίφωμα, μπορείτε είτε να ζητήσετε από κάποιον άλλο να το καρφιτσώσει για εσάς είτε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα από τα παντελόνια σας που σας εφαρμόζουν ήδη καλά ως μετρητή. Φροντίστε να ευθυγραμμίσετε τα δύο παντελόνια στον καβάλο, όχι στη μέση, και βεβαιωθείτε ότι το εξωτερικό και το εσωτερικό στρίφωμα των ποδιών είναι ευθυγραμμισμένα επίσης. Αυτό θα σας επιτρέψει να καρφιτσώσετε το παντελόνι που σκοπεύετε να στρίψετε με μεγαλύτερη ακρίβεια από το να προσπαθείτε να το καρφιτσώσετε ενώ είναι στα πόδια σας. Γυρίστε το παντελόνι με λάθος πλευρά προς τα έξω. Χρησιμοποιώντας τον χάρακα ή την υφασμάτινη μεζούρα, μετρήστε και τις δύο πλευρές των πλαϊνών ραφών και κεντρίστε μεταξύ κάθε μίας από τις πλευρικές ραφές για να βεβαιωθείτε ότι το στρίφωμα σας θα είναι ομοιόμορφο. Επαναλάβετε με το δεύτερο πόδι.

Στη συνέχεια, σε αυτό το έργο πώς να στρίφετε παντελόνια χωρίς ράψιμο, θα φτάσετε στο μέρος αυτού του σεμιναρίου χωρίς ράψιμο. Κόψτε ένα μήκος Heat-n-Bond τόσο μεγάλο ώστε να τυλιχτεί εντελώς γύρω από το μπατζάκι του παντελονιού στη νέα θέση του στρίφωμα.

Τοποθετήστε το κομμάτι Heat-n-Bond ανάμεσα στα δύο κομμάτια του μπατζουνιού του παντελονιού, προσαρμόζοντάς το κοντά στη γραμμή δίπλωσης κατά μήκος της νέας θέσης στρίφωμα. Θα χρειαστεί να αφαιρείτε έναν πείρο κάθε φορά καθώς τοποθετείτε το Heat-n-Bond στην πτυχή, αντικαθιστώντας τον πείρο μόλις το Heat-n-Bond τοποθετηθεί, ώστε να μην ρυθμίσετε το μήκος του στρίφωμα κατά λάθος. Επαναλάβετε με το δεύτερο μπατζάκι.

Τώρα για να επισφραγίσετε τη συμφωνία σχετικά με το πώς να στρίψετε το παντελόνι σας χωρίς ράψιμο, προθερμάνετε το σίδερο σας σε μέτριο ΧΩΡΙΣ ΑΤΜΟ και τοποθετήστε το μπατζάκι του παντελονιού σας στη σιδερώστρα, εκθέτοντας την περιοχή του στρίφωμα. Δουλεύοντας στη δεξιά πλευρά του παντελονιού, οπότε δουλεύοντας μέσα στο πόδι (καθώς το παντελόνι θα πρέπει να είναι ακόμα με λάθος πλευρά προς τα έξω), σιδερώστε το νέο στρίφωμα, χρησιμοποιώντας ελαφρώς κυκλικές κινήσεις για να απλώσετε τη θερμότητα ομοιόμορφα, για 2-3 δευτερόλεπτα. Επαναλάβετε με το δεύτερο μπατζάκι.

Αφήστε το στρίφωμα να κρυώσει εντελώς, αφαιρέστε τις καρφίτσες, στη συνέχεια γυρίστε το παντελόνι προς τα δεξιά και φορέστε το. Αυτό είναι απλώς ένα τόσο διασκεδαστικό και χρήσιμο σεμινάριο, δεν μπορώ να σας πω πόσες φορές έχω εξοικονομήσει τον εαυτό μου σε κόστη προσαρμογής. Νομίζω ότι το έχω κάνει αυτό σε περίπου 15 παντελόνια όλα αυτά τα χρόνια και ποτέ δεν σκέφτηκα να το μοιραστώ – τόσο χαίρομαι που το έκανα τώρα!

Εύκολος τρόπος χωρίς ράψιμο σε παντελόνι

Αν σας άρεσε να μάθετε πώς να φτιάχνετε παντελόνια χωρίς ράψιμο, φροντίστε να το καρφιτσώσετε στον αγαπημένο σας πίνακα Pinterest ή να το μοιραστείτε με φίλους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Εάν αποφασίσετε να κάνετε αυτό το απλό έργο μόνοι σας, βεβαιωθείτε ότι θα τραβήξετε μια φωτογραφία μετά και θα μας προσθέσετε ετικέτα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς μας αρέσει να βλέπουμε τα υφάσματα και τις χρωματικές επιλογές που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι!

Ενεργός χρόνος
10 λεπτά

Συνολικός χρόνος
10 λεπτά

Δυσκολία
Ανετα

Εκτιμώμενο κόστος
$3,00

Οδηγίες

  1. Φορέστε το παντελόνι στο άτομο που θα το φορέσει. Διπλώστε τη μανσέτα του παντελονιού προς τα πάνω μέσα στο μπατζάκι του παντελονιού στο σημείο που θέλετε να είναι το στρίφωμα.
  2. Σημειώστε το καρφιτσώνοντάς το στη θέση του στο μπροστινό και πίσω μέρος του ποδιού και στις δύο πλευρές. Αφαιρέστε προσεκτικά το παντελόνι από το άτομο, προσέχοντας να μην το κολλήσετε με τις καρφίτσες.
  3. Γυρίστε το παντελόνι με λάθος πλευρά προς τα έξω.
  4. Χρησιμοποιώντας τον χάρακα ή την υφασμάτινη μεζούρα, μετρήστε και τις δύο πλευρές των πλαϊνών ραφών και κεντρίστε μεταξύ κάθε μίας από τις πλευρικές ραφές για να βεβαιωθείτε ότι το στρίφωμα σας θα είναι ομοιόμορφο. Επαναλάβετε με το δεύτερο πόδι.
  5. Κόψτε ένα μήκος Heat-n-Bond τόσο μεγάλο ώστε να τυλιχτεί εντελώς γύρω από το μπατζάκι του παντελονιού στη νέα θέση του στρίφωμα.
  6. Τοποθετήστε το κομμάτι Heat-n-Bond ανάμεσα στα δύο κομμάτια του μπατζουνιού του παντελονιού, προσαρμόζοντάς το κοντά στη γραμμή δίπλωσης κατά μήκος της νέας θέσης στρίφωμα. Θα χρειαστεί να αφαιρείτε έναν πείρο κάθε φορά καθώς τοποθετείτε το Heat-n-Bond στην πτυχή, αντικαθιστώντας τον πείρο μόλις το Heat-n-Bond τοποθετηθεί, ώστε να μην ρυθμίσετε το μήκος του στρίφωμα κατά λάθος. Επαναλάβετε με το δεύτερο μπατζάκι.
  7. Προθερμάνετε το σίδερο σας σε μέτριο ΧΩΡΙΣ ΑΤΜΟ και τοποθετήστε το μπατζάκι σας στη σιδερώστρα, εκθέτοντας την περιοχή του στρίφωμα.
  8. Δουλεύοντας στη δεξιά πλευρά του παντελονιού, οπότε δουλεύοντας μέσα στο πόδι (καθώς το παντελόνι θα πρέπει να είναι ακόμα με λάθος πλευρά προς τα έξω), σιδερώστε το νέο στρίφωμα, χρησιμοποιώντας ελαφρώς κυκλικές κινήσεις για να απλώσετε τη θερμότητα ομοιόμορφα, για 2-3 δευτερόλεπτα. Επαναλάβετε με το δεύτερο μπατζάκι.
  9. Αφήστε το στρίφωμα να κρυώσει εντελώς, αφαιρέστε τις καρφίτσες, στη συνέχεια γυρίστε το παντελόνι προς τα δεξιά και φορέστε το.

Προτεινόμενα Προϊόντα

Ως συνεργάτης της Amazon και μέλος άλλων προγραμμάτων συνεργατών, κερδίζω από αγορές που πληρούν τις προϋποθέσεις.

Περισσότερα διασκεδαστικά ραψίματα και έργα:

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar