Πώς να φτιάξετε ένα καπέλο μωρού με δωρεάν εκτυπώσιμο μοτίβο

0
Πώς να φτιάξετε ένα καπέλο μωρού με δωρεάν εκτυπώσιμο μοτίβο

Έχουμε το τέλειο δώρο για το επόμενο baby shower σας! Θα σας δείξουμε Πώς να φτιάξετε ένα καπέλο μωρού με δωρεάν εκτυπώσιμο σχέδιο! Μου αρέσει να σας φέρνω διασκεδαστικά έργα ραπτικής και μου αρέσει αυτό το μικρό καπέλο! Είναι τόσο χαριτωμένο και απαλό. Αυτό το έργο είναι εύκολο να ραφτεί και θα ήταν ένα υπέροχο δώρο για νέες και μέλλουσες μαμάδες. Έφτιαξα μερικά από αυτά για να τα δώσω ως ένα ωραίο δώρο για baby shower. Μπορείτε να τα φτιάξετε για περίπου ένα δολάριο το ένα, μερικές φορές ακόμη και λιγότερο. Είναι πολύ φθηνότερο από το να τα αγοράσεις στο κατάστημα. Αυτά τα καπέλα θα κρατήσουν το κεφάλι του μικρού σας ωραίο και ζεστό. Τα νεογέννητα κρυώνουν εύκολα, επομένως είναι σημαντικό να τα κρατάτε άνετα. Αυτό το έργο ραπτικής περιλαμβάνει ένα δωρεάν εκτυπώσιμο μοτίβο για να σας βοηθήσει να κόψετε το σχήμα του αυτιού λαγουδάκι καθώς και τη ζώνη για το καπέλο σας. Ψάχνετε για μεγαλύτερο ή μικρότερο μέγεθος αυτού του μοτίβου; Στη συνέχεια, ρίξτε μια ματιά στο σεμινάριο μας για το πώς να κλιμακώσετε ένα μοτίβο πάνω-κάτω. Χρησιμοποίησα ένα χαριτωμένο πλεκτό ύφασμα ζέρσεϊ για τα καπέλα μου, αλλά θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε κάποιο παλιό ύφασμα αρκεί να είχατε τουλάχιστον μισή αυλή. Αυτά βγήκαν τόσο υπέροχα και είμαι τόσο χαρούμενος που συνάντησα αυτό το χαριτωμένο μοτίβο καπέλων.

επάνω φωτογραφία καπέλο μωρού

Μόλις αποκτήσετε το ύφασμά σας, θα χρειαστείτε μόνο μερικές βασικές προμήθειες. Το μόνο πράγμα που χρειαζόμουν και δεν είχα ήδη ήταν το αντίστοιχο νήμα. Μπορείτε να παραλάβετε μερικά από τον παρακάτω σύνδεσμο. Συγκεντρώστε τις υπόλοιπες προμήθειες σας από την παρακάτω λίστα και ας ξεκινήσουμε!

Πώς να φτιάξετε ένα καπέλο μωρού με δωρεάν εκτυπώσιμο μοτίβο

Τι θα χρειαστείτε:

Προμήθειες για καπέλο μωρού

Πώς να φτιάξετε ένα καπέλο μωρού με δωρεάν εκτυπώσιμο μοτίβο

Για να ξεκινήσετε αυτό το πώς να φτιάξετε ένα παιδικό καπέλο με δωρεάν εκτυπώσιμο μοτίβο ράψιμο, πλένοντας, στεγνώνοντας και πιέζοντας το ύφασμά σας. Αυτή η διαδικασία λειτουργεί ως προσυρρίκνωση για το ύφασμα, έτσι ώστε να μην ανακατεύεται την πρώτη φορά που το πλένετε. Το πάτημα του υφάσματος σας διευκολύνει επίσης την κοπή. Αφού το κάνετε αυτό, θα πρέπει να εκτυπώσετε και να συναρμολογήσετε το δωρεάν μοτίβο που περιλαμβάνεται. Κολλήστε τα „αυτιά λαγουδάκι“ στο κομμάτι Καπέλου του σχεδίου. Θα χρειαστεί να τοποθετήσετε τα κομμάτια του μοτίβου παράλληλα με το τέντωμα του υφάσματος. Διπλώστε το ύφασμά σας με τις δεξιές πλευρές να κοιτάζουν μεταξύ τους. Τοποθετήστε το κομμάτι του μοτίβου Band στην πτυχή και καρφιτσώστε στη θέση του. Τοποθετήστε το μοτίβο Καπέλου με τα αυτιά λαγουδάκι συνδεδεμένα (τώρα ονομάζονται Baby Hat) στα δεξιά της ταινίας και καρφιτσώστε ή στερεώστε στη θέση τους. Κόψτε τα κομμάτια σας, ξεκαρφιτσώστε και αφήστε τα στην άκρη.

Τώρα, πάρτε το κομμάτι της ταινίας και διπλώστε το με τις δεξιές πλευρές να κοιτούν μεταξύ τους και τις ακατέργαστες άκρες να εφάπτονται. Καρφιτσώστε ή κόψτε το μαζί.

Τώρα ήρθε η ώρα να ράψουμε! Χρησιμοποιώντας περιθώριο ραφής ¼ ιντσών, κλείστε το άνοιγμα με μια ευθεία βελονιά.

Χρησιμοποιώντας ένα ζεστό σίδερο, πιέστε τη ραφή επίπεδη. Αυτό θα το βοηθήσει να στρώσει καλύτερα για τα επόμενα βήματα.

Διπλώστε τη ζώνη του καπέλου στη μέση κατά μήκος με τις λάθος πλευρές μαζί και τις ακατέργαστες άκρες να εφάπτονται. Χρησιμοποιώντας το ζεστό σίδερο, πιέστε μέχρι τέρμα. Είμαστε περίπου στα μισά αυτού του πώς να φτιάξετε ένα καπέλο μωρού με ένα δωρεάν εκτυπώσιμο σεμινάριο ραπτικής!

κομμάτια καρφίτσας που κόψατε με μοτίβο με εκτυπώσιμο καπέλο μαζί

Τώρα θα αρχίσουμε να ενώνουμε το πάνω μέρος του καπέλου. Τοποθετήστε τα κομμάτια μοτίβου Baby Hat με τις δεξιές πλευρές να κοιτούν μεταξύ τους και καρφιτσώστε ή στερεώστε τα μεταξύ τους.

ράψτε γύρω από το καπέλο του μωρού, αφήνοντας άνοιγμα στο κάτω μέρος για να γυρίσετε

Επιστρέψτε στη ραπτομηχανή σας και χρησιμοποιώντας περιθώριο ραφής ¼ ιντσών, ράψτε την περίμετρο του Baby Hat, φροντίζοντας να αφήσετε το κάτω μέρος ανοιχτό. Πάρτε το χρόνο σας εδώ και δεν θα πρέπει να έχετε κανένα πρόβλημα να ράψετε τις καμπύλες. Μόλις τελειώσετε, κόψτε τις ραφές σας και κόψτε τις καμπύλες σας.

γυρίστε το καπέλο του μωρού προς τα δεξιά

Γυρίστε το καπέλο σας προς τα έξω και πιέστε το ίσιο.

καρφιτσώστε τις ακατέργαστες άκρες και τις ραφές του παιδικού καπέλου και της ταινίας

Στη συνέχεια, σε αυτό το πώς να φτιάξετε ένα καπέλο μωρού με δωρεάν εκτυπώσιμο σεμινάριο ραπτικής, θα ενώσουμε τα κομμάτια! Σύρετε τη ζώνη προς τα πάνω στο καπέλο μωρού με τις ακατέργαστες άκρες στραμμένες προς τα κάτω μέχρι να ευθυγραμμιστούν οι ακατέργαστες άκρες της ταινίας και του καπέλου μωρού. Ευθυγραμμίστε τη ραφή του Band με μία από τις πλαϊνές ραφές του Baby Hat. Καρφιτσώστε ή στερεώστε στη θέση του.

ράβω περιμετρικά του καπέλου

Για το τελευταίο βήμα σε αυτό το σεμινάριο ραπτικής καπέλου μωρού, ράψτε όλη την περίμετρο χρησιμοποιώντας ένα περιθώριο ραφής 1/2” που συνδέει τη ζώνη με το καπέλο.

τελειωμένα παιδικά καπέλα

Πατήστε και τέλος! Τώρα ξέρετε πώς να φτιάξετε ένα καπέλο μωρού με δωρεάν εκτυπώσιμο σχέδιο! Μπορείτε να φτιάξετε 2 καπέλα από ύφασμα 1/2 γιάρδας για τους 6-12 μήνες και μικρότερα ή ένα καπέλο σε μεγαλύτερο μέγεθος. Αυτά τα καπέλα είναι τόσο χαριτωμένα και μου αρέσει πόσο εύκολο ήταν να τα φτιάξεις. Θα έκαναν υπέροχα δώρα για ένα baby shower!

Καπέλο μωρού Easy Sew

Αν σας άρεσε αυτό το πώς να φτιάξετε ένα παιδικό καπέλο με δωρεάν εκτυπώσιμο μοτίβο, φροντίστε να το καρφιτσώσετε στον αγαπημένο σας πίνακα Pinterest ή να το μοιραστείτε με φίλους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Εάν αποφασίσετε να το κάνετε, τραβήξτε μια φωτογραφία μετά και κάντε μας tag στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς μας αρέσει να βλέπουμε τα υφάσματα και τις χρωματικές επιλογές που κάνουν οι άλλοι.

Ενεργός χρόνος
30 λεπτά

Συνολικός χρόνος
30 λεπτά

Δυσκολία
Ανετα

Εκτιμώμενο κόστος
$3,00

Οδηγίες

  1. Διπλώστε το ύφασμά σας με τις δεξιές πλευρές να κοιτούν.
  2. Τοποθετήστε το κομμάτι του μοτίβου Band στην πτυχή και καρφιτσώστε στη θέση του. Τοποθετήστε το μοτίβο Καπέλου με τα αυτιά λαγουδάκι συνδεδεμένα (τώρα ονομάζονται Baby Hat) στα δεξιά της ταινίας και καρφιτσώστε ή στερεώστε στη θέση τους.
  3. Κόψτε τα κομμάτια σας, ξεκαρφιτσώστε και αφήστε τα στην άκρη.
  4. Διπλώστε τη ζώνη με τις δεξιές πλευρές να κοιτούν μεταξύ τους και τις ακατέργαστες άκρες να εφάπτονται και να καρφιτσώσετε ή να στερεώσετε μεταξύ τους. Χρησιμοποιώντας περιθώριο ραφής ¼ „, κλείστε το άνοιγμα. Χρησιμοποιώντας ένα ζεστό σίδερο, πιέστε τη ραφή.
  5. Διπλώστε τη ζώνη του καπέλου στη μέση κατά μήκος με τις λάθος πλευρές μαζί και τις ακατέργαστες άκρες να εφάπτονται. Χρησιμοποιώντας το ζεστό σίδερο, πιέστε μέχρι τέρμα.
  6. Τοποθετήστε τα κομμάτια μοτίβου Baby Hat με τις δεξιές πλευρές στραμμένες μεταξύ τους και καρφιτσώστε ή στερεώστε μεταξύ τους.
  7. Χρησιμοποιώντας περιθώριο ραφής ¼ „, ράψτε την περίμετρο του Baby Hat, φροντίζοντας να αφήσετε το κάτω μέρος ανοιχτό. Κόψτε τις ραφές σας και κόψτε τις καμπύλες σας.
  8. Γυρίστε το καπέλο σας προς τα έξω και πατήστε.
  9. Με την ακατέργαστη άκρη στραμμένη προς τα κάτω, σύρετε τη ζώνη προς τα πάνω στο Baby Hat, μέχρι να ευθυγραμμιστούν οι ακατέργαστες άκρες της ταινίας και του Baby Hat. Ευθυγραμμίστε τη ραφή του Band με μία από τις πλαϊνές ραφές του Baby Hat. Καρφιτσώστε ή στερεώστε στη θέση του.
  10. Χρησιμοποιώντας περιθώριο ραφής 1/2 „, ράψτε όλη την περίμετρο, συνδέοντας το λάστιχο με το καπέλο. Πατήστε. Απολαύστε!

Σημειώσεις

Μπορείτε να φτιάξετε 2 καπέλα από ύφασμα 1/2 γιάρδας για τους 6-12 μήνες και μικρότερα.

Προτεινόμενα Προϊόντα

Ως συνεργάτης της Amazon και μέλος άλλων προγραμμάτων συνεργατών, κερδίζω από αγορές που πληρούν τις προϋποθέσεις.

Περισσότερα διασκεδαστικά έργα ραπτικής:

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar