Πώς να φτιάξετε ένα σκραπ υφασμάτινο μπολ

1
Πώς να φτιάξετε ένα σκραπ υφασμάτινο μπολ

Καθώς έκανα παρέα στο σπίτι, καθάριζα τις ντουλάπες και βρήκα λίγο ύφασμα που ήταν τόσο διασκεδαστικό μαζί σε έναν κάδο. Δεν ήθελα να το πετάξω, οπότε θα σας δείξω πώς να φτιάξετε κάτι νέο. Στο Happiest Camper, θα σας δείξω Πώς να φτιάξετε ένα μπολ από σκραπ υφάσματος! Απλό και διασκεδαστικό, αυτό το σκραπ υφασμάτινο μπολ είναι ένα γρήγορο έργο που δεν μου κόστισε τίποτα να φτιάξω γιατί όλες οι προμήθειες ήταν υπολείμματα από προηγούμενα έργα! Επιπλέον, αυτό είναι ένα τόσο χρήσιμο μικρό μπολ. Είναι ιδανικό για φρούτα, ένα μικρό μπολ για τα νίκες του παιδιού στο συρτάρι του ή ένα χαριτωμένο μπολ για μια συσκευασία δώρου ding-dong-dash αντί για καλάθι. Απλώς μου αρέσουν τα χρήσιμα έργα που δεν μου προκαλούν άγχος όταν τα φτιάχνω. Θέλω να πω, είναι αρκετό με το μεγάλωμα των παιδιών και την τακτική ζωή μερικές φορές που μου αρέσει να κάνω έργα που δεν απαιτούν πολύ εγκεφαλική δύναμη. Αυτό είναι ένα εξαιρετικά εύκολο έργο που μπορεί να κάνει ο καθένας όπως το δικό μου ράψιμο μαξιλαριού ανάγνωσης. Επιπλέον, θα κάνει ένα βαθούλωμα στο σωρό απορριμμάτων υφασμάτων σας που είναι πάντα ένα συν! Συγκεντρώστε τα υπολείμματα υφάσματος και ετοιμαστείτε να ράψετε το δικό σας καλάθι διασκέδασης.

Επάνω φωτογραφία από υφασμάτινο μπολ

Έτσι, με το παλιό ύφασμά μου στο χέρι, ήμουν πολύ ενθουσιασμένος που θα δοκιμάσω αυτήν την ιδέα ραπτικής. Και, κάνοντας αυτό μια εξαιρετικά απλή χειροτεχνία που μπορώ να επαναλάβω χωρίς μεγάλη προσπάθεια, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα κάνω περισσότερα στο εγγύς μέλλον. Επιπλέον, μπορώ να χρησιμοποιήσω μερικά από αυτά τα hacks ραπτικής για να ολοκληρώσω αυτό το έργο ραπτικής. Λοιπόν, πιάστε τις καρφίτσες ραπτικής σας και ας ξεκινήσουμε να φτιάχνουμε αυτό το εύκολο υφασμάτινο μπολ!

Πώς να φτιάξετε ένα σκραπ υφασμάτινο μπολ

Τι θα χρειαστείτε:

Προμήθειες για Υφασμάτινο Μπολ

Πώς να φτιάξετε ένα σκραπ υφασμάτινο μπολ

Το πρώτο βήμα για αυτό το πώς να φτιάξετε ένα υφασμάτινο μπολ σκραπ είναι να χαράξετε τη στρογγυλή φόρμα στα δύο κομμάτια μοριοσανίδας/χαρτόνι και στο κομμάτι αφρού.

Κόψτε αυτούς τους κύκλους. Αφήνω στην άκρη.

Τώρα σε αυτό το εύκολο σεμινάριο ράψιμο υφασμάτινο μπολ, θα αρχίσουμε να φτιάχνουμε τις άκρες του μπολ. Διπλώστε μία από τις λωρίδες υφάσματος γύρω από την άκρη του ογκώδους νήματος, φέρνοντας τις δύο άκρες του υφάσματος μαζί, τυλίγοντας το νήμα μέσα. Ράψτε τις δύο πλευρές του υφάσματος μεταξύ τους, περίπου ¼ ίντσας από την άκρη του νήματος. Θυμηθείτε να πηγαίνετε μπρος-πίσω μερικές φορές όταν αρχίζετε να ράβετε για να βεβαιωθείτε ότι η κλωστή δεν θα λυθεί.

Όταν φτάσετε περίπου 1 ίντσα από το άκρο του διπλωμένου κομματιού υφάσματος, καρφιτσώστε ένα δεύτερο κομμάτι στο πρώτο, επικαλύπτοντας τα άκρα κατά περίπου ½ ίντσα. Διπλώστε τη δεύτερη λωρίδα υφάσματος και συνεχίστε να τυλίγετε το νήμα με ύφασμα.

Επαναλάβετε αυτό μέχρι να έχετε και τις 10 λωρίδες υφάσματος τυλιγμένες γύρω από το νήμα. Θυμηθείτε να πηγαίνετε μπροστά και πίσω μερικές φορές όταν τελειώνετε τη ραφή για να βεβαιωθείτε ότι η κλωστή δεν θα λυθεί. Θυμηθείτε να πηγαίνετε μπρος-πίσω μερικές φορές όταν ξεκινάτε και τελειώνετε τη ραφή για να βεβαιωθείτε ότι το νήμα δεν θα λυθεί. Κόψτε την άκρη του υφάσματος, περίπου ¼ ίντσας από τη ραφή.

Όταν φτάσετε περίπου 4-5 ίντσες από το άκρο των λωρίδων υφάσματος, κόψτε το νήμα σε μήκος, στη συνέχεια διπλώστε το ύφασμα στην άκρη για να το φέρετε σε ένα σημείο και μετά ράψτε το στη θέση του.

Τώρα σχετικά με το πώς να φτιάξετε ένα ράψιμο σε σκραπ υφασμάτινο μπολ, κολλήστε τα δύο κομμάτια χαρτονιού και στις δύο πλευρές του αφρού. Αφήστε την κόλλα να στεγνώσει εντελώς, ακολουθώντας τις οδηγίες στη συσκευασία. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ζεστή κόλλα, αλλά έχετε κατά νου ότι η ζεστή κόλλα μπορεί να λιώσει τον αφρό.

Τυλίξτε το λευκό ύφασμα επένδυσης από τσόχα γύρω από το συγκρότημα αφρού/χαρτοχάρτου και ράψτε γύρω από τη διάμετρο του σχήματος κύκλου, περίπου ¼ ίντσας από την άκρη. Θυμηθείτε να πηγαίνετε μπρος-πίσω μερικές φορές όταν ξεκινάτε και τελειώνετε τη ραφή για να βεβαιωθείτε ότι το νήμα δεν θα λυθεί. Κόψτε την άκρη του υφάσματος, περίπου ¼ ίντσας από τη ραφή.

Τυλίξτε το ύφασμα με σχέδια γύρω από το συγκρότημα βάσης με τυλιγμένο με τσόχα και ράψτε γύρω από τη διάμετρο του σχήματος κύκλου, περίπου ¼ ίντσας από την άκρη. Θυμηθείτε να πηγαίνετε μπρος-πίσω μερικές φορές όταν ξεκινάτε και τελειώνετε τη ραφή για να βεβαιωθείτε ότι το νήμα δεν θα λυθεί.

Κόψτε την άκρη του υφάσματος, περίπου ¼ ίντσας από τη ραφή. Αυτή είναι τώρα η ολοκληρωμένη βάση για το σκραπ υφασμάτινο μπολ σας.

Τώρα σχετικά με το πώς να ράψετε ένα σχέδιο μπολ υφασμάτινων απορριμμάτων, καρφιτσώστε το ανοιχτό άκρο του τεμαχίου νήματος τυλιγμένο με ύφασμα στην άκρη του κομματιού βάσης. Καρφιτσώστε περίπου το ¼ της διαδρομής γύρω από τη διάμετρο του κύκλου.

Ράψτε τα δύο κομμάτια μεταξύ τους, με τις άκρες να επικαλύπτονται. Θυμηθείτε να πηγαίνετε μπρος-πίσω μερικές φορές όταν αρχίζετε να ράβετε για να βεβαιωθείτε ότι η κλωστή δεν θα λυθεί. Μην τελειώνετε τη ραφή.

Συνεχίστε να ράβετε το νήμα που είναι τυλιγμένο με ύφασμα στην άκρη της βάσης, δουλεύοντας σε όλη τη διαδρομή γύρω από το κομμάτι βάσης. Όταν φτάσετε στο μέρος από όπου ξεκινήσατε, αρχίστε να εργάζεστε, στοιβάζοντας το νήμα που είναι τυλιγμένο με ύφασμα πάνω από το τελευταίο.

Συνεχίστε να ράβετε μέχρι να φτάσετε στο άκρο του κομματιού νήματος τυλιγμένο με ύφασμα. Αν θέλετε, κόψτε το χαλαρό ύφασμα στο μπολ με το ροζ ψαλίδι, προσέχοντας να μην κόψετε τη ραφή. Αυτό θα βοηθήσει στη μείωση του ξεφτίσματος εάν ανησυχείτε για αυτό. Μου άρεσε η εμφάνιση του χαλαρού υφάσματος, αλλά θα το κόψω αν το ύφασμα αρχίσει να ξεφτίζει και φαίνεται άσχημο.

Επιπλέον, αν θέλετε να προσθέσετε χερούλια, θα μπορούσατε απλώς να επαναλάβετε την κατασκευή του νήματος σε δύο μήκους 5-6 ιντσών και, στη συνέχεια, να ράψετε τις δύο άκρες στην κορυφή του υφασμάτινου μπολ σκραπ.

Και τέλος! Τώρα ξέρετε πώς να φτιάξετε ένα σκραπ υφασμάτινο μπολ! Αυτό το εύκολο scrap buster craft είναι απλώς ένα τόσο διασκεδαστικό και χρήσιμο έργο, δεν μπορώ να σας πω πόσο ενθουσιασμένος είμαι που το έχω στη διάθεσή μου για να το ξαναφτιάξω όποτε είμαι έτοιμος. Θα μπορούσατε να το χρησιμοποιήσετε σε μεγαλύτερη μορφή για να φτιάξετε ένα μεγάλο καλάθι για τα λούτρινα ζωάκια του παιδιού, μια μικροσκοπική έκδοση για να κρατήσετε τα κλειδιά και το πορτοφόλι σας στη συρταριέρα ή οτιδήποτε άλλο. Μια τόσο ευέλικτη χειροτεχνία – και ιδανική για δώρο επίσης. Αν αγαπάτε αυτό το υπέροχο σκραπ, αλλά δεν είστε έτοιμοι να ξεσπάσετε τη ραπτομηχανή, φροντίστε να το καρφιτσώσετε στον αγαπημένο σας πίνακα ιδεών για έργα ραπτικής στο Pinterest, ώστε να μπορείτε να το βρείτε ξανά γρήγορα όταν είστε έτοιμος!

Αν σας άρεσε αυτό το μάθημα ραψίματος για ένα σκραπ υφασμάτινο μπολ, φροντίστε να το καρφιτσώσετε στον αγαπημένο σας πίνακα Pinterest ή να το μοιραστείτε με φίλους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Εάν αποφασίσετε να κάνετε αυτό το απλό έργο μόνοι σας, βεβαιωθείτε ότι θα τραβήξετε μια φωτογραφία μετά και θα μας προσθέσετε ετικέτα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς μας αρέσει να βλέπουμε τα υφάσματα και τις χρωματικές επιλογές που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι!

Ενεργός χρόνος
1 ώρα

Συνολικός χρόνος
1 ώρα

Δυσκολία
Ανετα

Εκτιμώμενο κόστος
2,00 $

Οδηγίες

 1. Τραβήξτε τη στρογγυλή φόρμα στα δύο κομμάτια μοριοσανίδας/χαρτόνι και στο κομμάτι αφρού.
 2. Κόψτε αυτούς τους κύκλους. Αφήνω στην άκρη.
 3. Διπλώστε μία από τις λωρίδες υφάσματος γύρω από την άκρη του ογκώδους νήματος, φέρνοντας τις δύο άκρες του υφάσματος μαζί, τυλίγοντας το νήμα μέσα.
 4. Ράψτε τις δύο πλευρές του υφάσματος μεταξύ τους, περίπου ¼ ίντσας από την άκρη του νήματος. Πίσω βελονιά.
 5. Όταν φτάσετε περίπου 1 ίντσα από το άκρο του διπλωμένου κομματιού υφάσματος, καρφιτσώστε ένα δεύτερο κομμάτι στο πρώτο, επικαλύπτοντας τα άκρα κατά περίπου ½ ίντσα.
 6. Διπλώστε τη δεύτερη λωρίδα υφάσματος και συνεχίστε να τυλίγετε το νήμα στο ύφασμα.
 7. Επαναλάβετε αυτό μέχρι να έχετε και τις 10 λωρίδες υφάσματος τυλιγμένες γύρω από το νήμα. Θυμηθείτε να πηγαίνετε μπροστά και πίσω μερικές φορές όταν τελειώνετε τη ραφή για να βεβαιωθείτε ότι η κλωστή δεν θα λυθεί. Πίσω βελονιά.
 8. Κόψτε την άκρη του υφάσματος, περίπου ¼ ίντσας από τη ραφή.
 9. Όταν φτάσετε περίπου 4-5 ίντσες από το άκρο των λωρίδων υφάσματος, κόψτε το νήμα σε μήκος, στη συνέχεια διπλώστε το ύφασμα στην άκρη για να το φέρετε σε ένα σημείο και μετά ράψτε το στη θέση του.
 10. Σούπερ κολλήστε τα δύο κομμάτια χαρτονιού και στις δύο πλευρές του αφρού. Αφήστε την κόλλα να στεγνώσει εντελώς, ακολουθώντας τις οδηγίες στη συσκευασία.
 11. Τυλίξτε το λευκό ύφασμα επένδυσης από τσόχα γύρω από τη διάταξη αφρού/χαρτονιού.
 12. Ράψτε γύρω από τη διάμετρο του σχήματος κύκλου, περίπου ¼ ίντσας από την άκρη. Πίσω βελονιά στην αρχή και στο τέλος.
 13. Κόψτε την άκρη του υφάσματος, περίπου ¼ ίντσας από τη ραφή.
 14. Τυλίξτε το ύφασμα με σχέδια γύρω από το συγκρότημα βάσης με τυλιγμένη τσόχα και ράψτε γύρω από τη διάμετρο του σχήματος κύκλου, περίπου ¼ ίντσας από την άκρη. Πίσω βελονιά.
 15. Κόψτε την άκρη του υφάσματος, περίπου ¼ ίντσας από τη ραφή.
 16. Απολαύστε το υφασμάτινο μπολ σας!

Προτεινόμενα Προϊόντα

Ως συνεργάτης της Amazon και μέλος άλλων προγραμμάτων συνεργατών, κερδίζω από αγορές που πληρούν τις προϋποθέσεις.

Περισσότερα διασκεδαστικά έργα ραπτικής:

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar