Πώς να φτιάξετε ένα υφασμάτινο στολίδι αστεριών με δωρεάν εκτυπώσιμο μοτίβο

0
Πώς να φτιάξετε ένα υφασμάτινο στολίδι αστεριών με δωρεάν εκτυπώσιμο μοτίβο

Ο καιρός αρχίζει να δροσίζει και τα φύλλα αρχίζουν να αλλάζουν χρώμα και με έχει βάλει στο κλίμα των γιορτών! Σήμερα, θα σας δείξω Πώς να φτιάξετε ένα υφασμάτινο στολίδι αστεριών με δωρεάν εκτυπώσιμο σχέδιο! Αυτό είναι ένα εξαιρετικά εύκολο έργο που είναι τέλειο για αρχάριους. Λατρεύω τις διακοπές και χαίρομαι πολύ που πλησιάζουν. Πάντα ψάχνω για διασκεδαστικά εποχιακά έργα και όταν συνάντησα αυτό ήξερα ότι έπρεπε να τα καταφέρω. Αυτά τα μικρά έργα είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να διαλύσετε τα μεγαλύτερα έργα που προσπαθείτε να κάνετε. Μου αρέσει να πηγαίνω από μεγαλύτερα έργα σε σύντομα, καθώς τα σύντομα σου δίνουν την ικανοποίηση να ολοκληρώσεις κάτι. Αυτό το μικρό στολίδι είναι εύκολο να το κάνετε με τα παιδιά. Θα μπορούσατε να φτιάξετε μερικά από αυτά και να τα εξατομικεύσετε για να τα χαρίσετε ως δώρα. Το σχήμα αστεριού κόβεται εύκολα χάρη στο δωρεάν σχέδιο που περιλαμβάνεται. Μπορείτε να το κάνετε αυτό σε περίπου 15 λεπτά ή γρηγορότερα ανάλογα με το επίπεδο δεξιοτήτων σας. Ελέγξτε το σωρό σας για να δείτε αν έχετε αρκετή φανέλα ή άλλο ύφασμα για να το φτιάξετε. Αυτό θα το έκανε ένα εξαιρετικά φθηνό έργο.

Κατέληξα να έχω λίγο καρό βουβαλίσιο και μερικές διασκεδαστικές φανέλες με στάμπα χιονάνθρωπου που είχαν απομείνει από ένα προηγούμενο έργο. Αν δεν έχετε, θα μπορούσατε απλώς να αναζητήσετε μερικά παχιά τέταρτα ή αν έχετε πολύ μακρύ ύφασμα, θα μπορούσατε να φτιάξετε τα δικά σας τετράγωνα υφάσματα χρησιμοποιώντας αυτό το σεμινάριο. Μόλις διαλέξετε το υλικό σας, συγκεντρώστε τις υπόλοιπες προμήθειες σας από την παρακάτω λίστα και ας ξεκινήσουμε!

Πώς να φτιάξετε ένα υφασμάτινο στολίδι αστεριών με δωρεάν εκτυπώσιμο μοτίβο

Τι θα χρειαστείτε:

προμήθειες υφασμάτινων αστεριών στολίδι

Πώς να φτιάξετε ένα υφασμάτινο στολίδι αστεριών με δωρεάν εκτυπώσιμο μοτίβο

κόψτε σχήματα αστεριών για υφασμάτινο στολίδι αστεριών

Ξεκινήστε πώς να φτιάξετε ένα υφασμάτινο στολίδι με αστέρι με δωρεάν εκτυπώσιμο σεμινάριο ραπτικής μοτίβων πλένοντας, στεγνώνοντας και πιέζοντας το ύφασμά σας. Αυτό διευκολύνει την αποκοπή. Αφού το κάνετε αυτό, θα πρέπει να εκτυπώσετε και να κόψετε το δωρεάν μοτίβο που περιλαμβάνεται. Με το ελεύθερο σχέδιο αστεριών κομμένο, χρησιμοποιήστε το για να κόψετε δύο αστέρια από το ύφασμά σας. Σας συνιστώ να χρησιμοποιείτε ψαλίδι για αυτό το μέρος εκτός και αν αισθάνεστε πραγματικά άνετα με τον περιστροφικό κόφτη σας.

κομμένη κορδέλα

Αφού κόψετε τα υφασμάτινα αστέρια σας, θα χρειαστεί να κόψετε ένα μήκος κορδέλας στα 8”.

διπλώστε την κορδέλα σε θηλιά και καρφιτσώστε στο κέντρο του υφασμάτινου αστεριού στολίδι

Τώρα, πάρτε την κορδέλα σας και διπλώστε την σε θηλιά. Στη συνέχεια στερεώστε σε ένα εσωτερικό σημείο του αστεριού στη δεξιά πλευρά του υφάσματος με ένα κλιπ ραπτικής. Διπλώστε ξανά τη θηλιά στη μέση και κουμπώστε έτσι ώστε να βρίσκεται στο κέντρο του αστεριού. Αυτό γίνεται για να διασφαλιστεί ότι δεν θα ράψετε από πάνω.

καρφιτσώστε το δεύτερο αστεράκι πάνω από την κορδέλα και καρφώστε

Στη συνέχεια, πώς να φτιάξετε ένα υφασμάτινο στολίδι με αστέρι με δωρεάν εκτυπώσιμο σεμινάριο ραψίματος μοτίβων, τοποθετήστε το υπόλοιπο υφασμάτινο αστέρι πάνω στο άλλο με τις δεξιές πλευρές μαζί. Κόψτε το γύρω γύρω για να το κρατήσετε στη θέση του.

ράβω γύρω από ύφασμα αστέρι στολίδι

Τώρα ήρθε η ώρα να ράψουμε! Πηγαίνετε στη ραπτομηχανή σας και ράψτε την περίμετρο του αστεριού με περιθώριο ραφής ⅛“. Ράψτε μπρος-πίσω πάνω από την κορδέλα μερικές φορές για να τη στερεώσετε. Αφήστε ένα άνοιγμα 2″ μεταξύ των σημείων για το γύρισμα και το γέμισμα. Μπορείτε επίσης να ράψετε με το χέρι αυτό το έργο εάν το επιθυμείτε.

Φτάστε μέσα στο αστέρι για να τραβήξετε την κορδέλα μέσα από το άνοιγμα και γυρίστε τη δεξιά προς τα έξω.

Χρησιμοποιήστε ένα εργαλείο περιστροφής ή ένα ξυλάκι για να πιέσετε απαλά όλα τα σημεία του αστεριού.

Τώρα σχετικά με το πώς να φτιάξουμε ένα υφασμάτινο στολίδι με αστέρι με δωρεάν εκτυπώσιμο σεμινάριο ραπτικής, πρέπει να γεμίσουμε το στολίδι μας. Εισαγάγετε το γέμισμα ινών που προτιμάτε στο κέντρο του αστεριού. Χρησιμοποιήστε το εργαλείο περιστροφής ή το ξυλάκι για να το πιέσετε σε όλα τα σημεία. Αυτό θα κρατήσει το αστέρι σας ωραίο και ομοιόμορφο.

Για το τελευταίο βήμα σε αυτό το σεμινάριο ραπτικής, γυρίστε το άνοιγμα των αντικειμένων σας με ακατέργαστες άκρες στο εσωτερικό ⅛” και ράψτε στο χέρι με μια αόρατη βελονιά, γνωστή και ως βελονιά σκάλας. Εάν χρειάζεστε βοήθεια για να το κάνετε αυτό, μπορείτε να επισκεφτείτε το σεμινάριο βελονιάς σκάλας εδώ.

Και τέλος! Τώρα ξέρετε πώς να φτιάξετε ένα υφασμάτινο στολίδι αστέρι με δωρεάν εκτυπώσιμο σχέδιο! Το στολίδι σας είναι έτοιμο να το κρεμάσουν και να το απολαύσουν όλοι.

Εκμάθηση ραψίματος Easy Sew Fabric Star Ornament

Αν σας άρεσε αυτό το πώς να φτιάξετε ένα υφασμάτινο στολίδι με αστέρι με δωρεάν εκτυπώσιμο σεμινάριο ραπτικής, φροντίστε να το καρφιτσώσετε στον αγαπημένο σας πίνακα Pinterest ή να το μοιραστείτε με φίλους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Εάν αποφασίσετε να το κάνετε, τραβήξτε μια φωτογραφία μετά και κάντε μας tag στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς μας αρέσει να βλέπουμε τα υφάσματα και τις χρωματικές επιλογές που κάνουν οι άλλοι.

Ενεργός χρόνος
15 λεπτά

Συνολικός χρόνος
15 λεπτά

Δυσκολία
Ανετα

Εκτιμώμενο κόστος
1,75 $

Οδηγίες

  1. Χρησιμοποιήστε το πρότυπο για να κόψετε δύο αστέρια από το ύφασμά σας.
  2. Κόψτε το μήκος της κορδέλας στα 8″
  3. Διπλώστε την κορδέλα σε θηλιά. Στη συνέχεια στερεώστε σε ένα εσωτερικό σημείο του αστεριού στη δεξιά πλευρά του υφάσματος με ένα κλιπ ραπτικής. Διπλώστε ξανά τη θηλιά στη μέση και κουμπώστε έτσι ώστε να βρίσκεται στο κέντρο του αστεριού. Αυτό γίνεται για να διασφαλιστεί ότι δεν θα ράψετε από πάνω.
  4. Τοποθετήστε το υπόλοιπο υφασμάτινο αστέρι πάνω στο άλλο με τις δεξιές πλευρές μαζί. Κλιπ μέχρι τέρμα για να κρατηθεί.
  5. Ράψτε περιμετρικά του αστεριού, είτε με μηχανή είτε με το χέρι, με περιθώριο ραφής ⅛“. Ράψτε μπρος-πίσω πάνω από την κορδέλα μερικές φορές για να τη στερεώσετε. Αφήστε ένα άνοιγμα 2″ μεταξύ των σημείων για το γύρισμα και το γέμισμα.
  6. Φτάστε μέσα στο αστέρι για να τραβήξετε την κορδέλα μέσα από το άνοιγμα και γυρίστε τη δεξιά προς τα έξω.
  7. Χρησιμοποιήστε ένα εργαλείο περιστροφής ή ένα ξυλάκι για να πιέσετε απαλά όλα τα σημεία του αστεριού.
  8. Τοποθετήστε fiberfill στο κέντρο του αστεριού. Χρησιμοποιήστε το εργαλείο περιστροφής ή το ξυλάκι για να το πιέσετε σε όλα τα σημεία.
  9. Γυρίστε το άνοιγμα κάτω από ⅛” και ράψτε στο χέρι με μια αόρατη βελονιά, γνωστή και ως βελονιά σκάλας.
  10. Απολαμβάνω!

Προτεινόμενα Προϊόντα

Ως συνεργάτης της Amazon και μέλος άλλων προγραμμάτων συνεργατών, κερδίζω από αγορές που πληρούν τις προϋποθέσεις.

Περισσότερα διασκεδαστικά έργα ραπτικής:

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar