Συμβουλές για να προετοιμαστείτε για μια ψηφιακή νομαδική ζωή με οικογένεια

0
Συμβουλές για να προετοιμαστείτε για μια ψηφιακή νομαδική ζωή με οικογένεια
5 συμβουλές ψηφιακού νομαδικού τρόπου ζωής με παιδιά

guestpost

Είναι 2023 και η απομακρυσμένη εργασία έχει αναλάβει. Μάλλον προς το καλύτερο. Αλλά καθώς η ευελιξία στη ζωή μας έχει αυξηθεί, τόσο έχουν αυξηθεί και οι παγίδες. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν επιδιώκετε έναν ψηφιακό νομαδικό τρόπο ζωής με την οικογένειά σας. Η παρακολούθηση των δεσμεύσεων όλων κατά την αλλαγή τοποθεσιών μπορεί να είναι μια πραγματική πρόκληση. Όπως σε κάθε εμπόριο, όλοι εκεί έξω χρειάζονται εργαλεία για να κάνουν τη ζωή τους πιο εύκολη.

Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα εργαλεία που μπορούν να κάνουν τον ψηφιακό νομαδικό τρόπο ζωής σας πιο άνετο και εφικτό.

5 συμβουλές ψηφιακού νομαδικού τρόπου ζωής με παιδιά

5 βασικά πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου ως ψηφιακός νομάς με οικογένεια

Εάν είστε γονιός ή έχετε οικογένεια, πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή. Για να διαχειριστείτε τον ψηφιακό νομαδικό τρόπο ζωής σας, τα πράγματα πρέπει να είναι ασφαλή, ασφαλή και με προϋπολογισμό. Εδώ είναι μερικές χρήσιμες συμβουλές για να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη!

Μιλήστε στα παιδιά σας για την αλλαγή

Το να γίνετε μια ψηφιακή οικογένεια νομάδων μπορεί να είναι μια μεγάλη αλλαγή για τα παιδιά σας, ειδικά αν δυσκολεύονται περισσότερο να κοινωνικοποιηθούν και να κάνουν νέους φίλους. Συζητήστε μαζί τους για να τους εξηγήσετε πώς θα τους επηρεάσει αυτή η αλλαγή και σεβαστείτε τη γνώμη τους. Δοκιμάστε να συνδεθείτε με άλλες ψηφιακές οικογένειες νομάδων και ζητήστε τους συμβουλές για το πώς να κάνετε αυτή τη μετάβαση ευκολότερη.

Εξερευνήστε τις σχολικές επιλογές

Βεβαιωθείτε ότι ο προορισμός που επιλέγετε έχει τις σωστές σχολικές επιλογές για τα παιδιά σας. Οι χώρες έχουν διαφορετικά εκπαιδευτικά συστήματα, επομένως βεβαιωθείτε ότι επιλέγετε τη σχολική προσέγγιση από την οποία θα ωφεληθούν περισσότερο τα παιδιά σας. Είτε πρόκειται για εκπαίδευση στο σπίτι, για δίγλωσσα σχολεία ή για διαδικτυακή εκπαίδευση, εξοικειώστε τους με το νέο σύστημα και εξηγήστε τι μπορούν να περιμένουν.

Φωτογραφία μιας γυναίκας που κρατά τα δύο παιδιά της και τους δείχνει κάτι σε ένα tablet ως επιλεγμένη εικόνα για μια ανάρτηση σχετικά με μύθους που κάνουν τη μητρότητα άθλια

Βεβαιωθείτε ότι το δίκτυό σας είναι ασφαλές

Ως ψηφιακός νομάδας, η πρόσβασή σας στο Διαδίκτυο θα προέρχεται από δημόσια hotspot και δωρεάν δίκτυα wifi τις περισσότερες φορές. Δυστυχώς, αυτό είναι ένα πρόσφορο έδαφος για χάκερ και κλέφτες δεδομένων. Το πρώτο εργαλείο στο οπλοστάσιό σας πρέπει να είναι ένα VPN.

Συνιστούμε να αποκτήσετε ένα που σας δίνει πρόσβαση σε περισσότερες από μία συσκευές. Αυτό θα διασφαλίσει ότι όλα τα μέλη της οικογένειας έχουν ασφαλή πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Είτε πρόκειται για ηλεκτρονικές συναλλαγές, κρατήσεις ή εργασία, η ασφαλής πρόσβαση στο διαδίκτυο είναι το κλειδί για μια ασφαλή ψηφιακή ζωή νομάδων. Είναι επίσης ένα δημοφιλής εφαρμογή μεταξύ των ομογενώνκαθώς το χρησιμοποιούν για να βρουν φθηνότερες πτήσεις και καλύτερες προσφορές.

Αρχίστε να βασίζεστε σε εργαλεία διαχείρισης έργου

Η διατήρηση μιας υγιούς ισορροπίας μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής στο σημερινό γρήγορο επιχειρηματικό περιβάλλον μπορεί να είναι μια πραγματική πρόκληση. Εάν θέλετε να μεταβείτε σε έναν νομαδικό τρόπο ζωής, μπορεί να θέλετε να δοκιμάσετε ένα εργαλείο διαχείρισης έργου που θα σας επιτρέψει να παραμείνετε συνδεδεμένοι με την ομάδα σας και να παρακολουθείτε τις εργασίες και τα έργα σας. Η βασισμένη σε εργαλεία διαχείρισης μπορεί να σας βοηθήσει να προγραμματίσετε τις εργάσιμες ημέρες σας πιο αποτελεσματικά και να σας αφήσει περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να εξερευνήσετε τον νέο προορισμό και να απολαύσετε ποιοτικό οικογενειακό χρόνο.

Έχετε επιπλέον πιστωτικές κάρτες

Βεβαιωθείτε ότι έχετε μόνο ένα περιορισμένο ποσό μετρητών μαζί σας. Ως ψηφιακός νομάδας, μια διεθνής πιστωτική κάρτα από την τράπεζά σας μπορεί να είναι ο καλύτερος φίλος σας. Για να επιτύχετε έναν εφικτό τρόπο ζωής ψηφιακού νομαδού, η ταξινόμηση των οικονομικών σας είναι υψίστης σημασίας.

Για να μεγιστοποιήσετε την παραγωγικότητα και να αυξήσετε τις αποταμιεύσεις, προγραμματίστε φαγητό, διαμονή και ρεπό, πολύ νωρίτερα. Χρησιμοποιήστε την πιστωτική σας κάρτα όπου κι αν είναι αποδεκτή. Αυτό θα σας βοηθήσει να κερδίσετε πόντους μπόνους και να κερδίσετε μερικές εκπτώσεις.

Μια οικογένεια σε ένα ταξίδι κάμπινγκ

Το να ζεις μακριά σε ένα σπίτι μακριά από το σπίτι είναι δύσκολο, αλλά μπορείς να κάνεις τα πράγματα πιο εύκολα προγραμματίζοντας σωστά, χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα εργαλεία και μένοντας μπροστά από την καμπύλη.

Βιογραφικό συγγραφέα
Η Jane είναι υπεύθυνος στρατηγικής περιεχομένου στην TechWarn, υπέρμαχος της ψηφιακής ασφάλειας για εταιρείες κυβερνοασφάλειας. Είναι παθιασμένη με την προώθηση της σημασίας της κυβερνοασφάλειας και του ψηφιακού απορρήτου και είναι αφοσιωμένη στο να ενδυναμώσει τους αναγνώστες της να πάρουν τον έλεγχο της ψηφιακής τους ζωής.

Εγγραφείτε στη λίστα εργαζόμενων μαμάς

Γίνετε μέλος της ομάδας Working Mom και λάβετε υποστήριξη και εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να ευδοκιμήσετε! Οι συνδρομητές έχουν πρόσβαση στη βιβλιοθήκη μου με πόρους και εκτυπώσιμα.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar